donderdag 26 september 2013

Bolle buikentijd

Potverdikke, ik krijg mijn broek niet meer dicht. Tot aan mijn bovenbenen gaat het goed, bij de heupen ook nog, maar dan wordt het reuzekrap. De eerste periode werkte een elastiekje in het knoopsgat en om de knoop nog, maar op een gegeven moment moest ik mijn broek echt open laten staan en er een shirt of blouse overheen laten hangen om de boel de verdoezelen. En dan maar hopen dat mijn rits niet van de rem schoot.

Doen alsof ik te veel had gegeten werkte niet meer; het werd dus tijd voor een aangepaste herfst/wintergarderobe. Eerlijk gezegd vind ik veel zwangerschapskleding niet al te charmant, maar na wat rondsurfen op het net heb ik toch aardig wat inspiratie opgedaan.

Met een blazer of vest over een blouse, longsleeve of tuniek zie ik mezelf pretty fashionably pregnant de koude maanden in gaan.

Bij Asos:

(Die jurk, wauw, zo sexy!)

Bij Zalando:

Mamalicious Ever Longsleeve groen/Mamalicious Mantel Olivia/
Mamalicious gestreepte trui New Annica/Noppies Ada longsleeve/
Noppies trui bruin
Bij H&M:


4 opmerkingen:

  1. Dat is wel de leukste reden dat je broeken niet meer passen: gefeliciteerd!
    En ja, het is best triest; zwangerschapsmode. Draag je alleen broeken? Want 'gewone' rokjes/jurkjes zijn meestal al van stretchstof en gaan tot het eind mee - ik had zo maar weinig echte zwangerschapskleren nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Myrna,
    Dank je wel :-) Ik draag inderdaad vrij veel broeken en heb niet al te veel jurkjes (behalve voor in de zomer, brrr). Ik heb één gebreide jurk die altijd goed blijft passen, zwanger of niet, en een zwarte rok van tricot die toevallig al van zichzelf een brede buikband heeft. Ik heb nog kleding van de zwangerschap van mijn zoontje, maar die is geboren in de zomer, dus dat wordt combineren met dikke panty's en gebreide vesten!

    BeantwoordenVerwijderen